03 October 2009

ejat sibuk.. nak tahu kenapa.. baca!

1 oct 2009 - khamis

aku bertolak dari jitra ke alor setar
motel citystar untuk ambek pupu ku
pukoi 2 ptg bertolak ke penang
tapi ikot jalan lama.
mcm besa a teqa nak sampai
mcm2 a yg terjadi

1. sesat jalan
2. lapaq
3. dok gelak tawa ( time ni aku xingat dah kat kawan2 aku terutama azam gemok tu)

selain itu.. banyak g a benda yg berlaku a
jalan punya jalan sampai dah sp
pastu terus lagi.. sampai la feri.
aku p penang sbb nak jmpa seseorang.
aku tukarkan kan kancil jadi mira L5.
aku ingat bro tu dok penang dekat2 ni ja
padahal dok NIBONG TEBAL beb!
ni dekat2 NIBONG TEBAL
2 oct 2009 - jumaat

keta ku dok ada kat bgkel bro 2
dya bg pinjam a keta dya
laju wo.
semalam aku p tidoq mmbe pupu aku
lepas bgn ja dah koi 11 pagi
lepas bgn mandy siap hnsem2
kami keluaq p letak keta tepi2 pantai tuh
kami naik feri p penang sebelah pulau
naik bus p gurney plaza..
ronda lepas ronda lepas ronda
smpai letih a bukan pa nak bagi cukup jam
sampai koi 6. kami p p jumpa bro 2 kat perhentian juru. kita ku camni a tapi warna silver a
tgk2 keta ku punya cun L5 beb!
pehtu balik kedah terus n skrg keta ku dalam bgkel cat pula!

ha sebab ni aku x join ampa p gig hardcore..
pasai pa nak kena ada perkataan hardcore ni xtaw!


ha ni a kereta kancil L500. keta ku jadi camni a tapi warna silver n bonet hadapan hitam
jangan jeles na ampa semua!

2 comments:

  1. tosah bwak arm dahh..
    retu dia hena keta hg

    ReplyDelete
  2. huhu~
    sket xjeles pn jat..
    hahahah!
    having fun woi~

    ReplyDelete